Pedicurepraktijk Dennehof: Uw voeten in goede handen!

Allereerst welkom op mijn website Pedicurepraktijk Dennehof. Mijn naam is Jacqueline van der Heijden en u kunt bij mij terecht voor cosmetische- en medische pedicurebehandelingen, schoonheidsverzorging en massage.

Kwaliteit gaat bij mij voor kwantiteit, wat wil zeggen dat ik alle tijd neem die ik nodig heb voor een behandeling. Als u tevreden bent ben ik dat ook!

Als medisch pedicure behandel ik alle risicovoeten (diabetische voet, reumavoet, oudere, verwaarloosde en spastische voet). Met diverse specialistische technieken (nagelregulatie-, nagelrepatie-, orthese- en antidruktechniek) kunnen complexere voet- en nagelproblemen verlicht of opgelost worden. Als medisch pedicure werk ik volgens vastgestelde Richtlijnen en stuur ik u door naar de (behandelend) arts of podotherapeut indien nodig.

Pedicurepraktijk Dennehof is aangesloten bij Provoet (landelijke brancheorganisatie voor pedicures) en staat tevens geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). Hiermee wordt voldaan aan onderstaande kwaliteitsnormen:

  • het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo en milieu;
  • het naleven van de door de branche ontwikkelde Richtlijnen ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen;
  • het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholingen.

Medische voetbehandelingen worden in veel gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar (afhankelijk van zorgverzekering). De voorwaarden en het bedrag van uw vergoeding kunt u nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Vergoedingen voor voetverzorging bij diabetes kunnen in de basisverzekering of in de aanvullende verzekering vallen. Dit is afhankelijk van uw Simm’s-classificatie en zorgprofiel.